Aktuelt

Aktulle saker

 

 

Jeg vil få rette en stor takk for pengegaven Evidastiftelsen fikk etter min bestefars begravelse. Dette setter vi utrolig stor pris på ❤ Vil også rette en stor takk til familien som valgte å gi stiftelsen denne gaven❤ Dette kommer godt med i det videre arbeidet med trafikksikkerhet 👍

 

 

- Styreleder Renate Haugom

 

05. august 2017 står vi stand på Vendkvern under Jr. landsfinalen i bilcross. Der selger vi vestene våre, deler ut reflekser og du får muligheten til å prøve deg på forskjellige øvelser MED promillebriller! Vi gleder oss til å se deg der!

Alkolås og obduksjon av trafikkdrepte

 

Evidastiftelsen har etterlyst alkolås og obduksjon av alle trafikkdrepte. Da det gjelder alkolås jobbes det i første omgang med å få på plass dette i busser og minibusser, men det foreligger ingen planer om at dette skal settes inn i drosjer og personbiler. Argumentet er at de erfarer tekniske problemer da dette blir etterinnstallert i eldre biler (svar fra departementet)

 

Da det gjelder obduksjon av ALLE trafikkdrepte er dette en prosess som jobbes med nå, og det vil bli lagt frem utredningen og forslag innen 2017. Evidastiftelsen vil bli satt på listen over høringsinstanser. Vi håper på det beste!!

publisert: 01.08.2017