Støttespillere

Bli støttespiller


Kjære støttespillerSom vår støttespiller blir du med å bidrar til en trafikksikker fremtid. Hva og hvor mye du som privatperson eller din bedrift velger å støtte oss med er helt opp til dere selv. Vi trenger alt vi kan få! Du/dere kan velge å gi en engangsgave eller om dere vil bli faste givere. Vi har mange prosjekter på gang, men vi trenger penger for å utføre disse. En stiftelsen eier seg selv, slik at vi som sitter i styret og opprettere kan kun bruke pengene på det gitte formålet. På den måten sikrer vi at pengene går dit det skal. Styret gjør denne jobben gratis, og vi håper at du/dere også vil være med på en trafikksikker dugnad!

Noen aktuelle saker

Vi ønsker å få fortgang i prosessen rundt obduksjon av alle trafikkdrepte. Dette er et ønske fra flere instanser som trygg trafikk og statens vegvesen, men per dags dato står arbeidet med å få dette på plass ganske stille.


Evidastiftelsen ønsker også at det skal komme på plass en fast rutine for å informere pårørende om at alle ulykker blir etterforsket og at de blir informert da det foreligger en konklusjon. Mange vet ikke at de kan få innsyn i disse rapportene, og vi tror at det er til god hjelp for mange etterlatte å få svar på hvorfor.


Vi håper å kunne bidra til at andre står frem med sine historier eller at de som bare vil gjøre en innstas for trafikksikkerheten kan få støtte av oss, og at vi kan være med som en viktig aktør innen forskning som dreier seg om trafikkulykker, skadde, etterlatte eller pårørende.


Evidastiftelsen ønsker at media blir med oss på en skikkelig "dugnad" for å rettet fokuset mot trafikksikkerheten, og det faktum at bak enhvert tall i statistikken finner vi et unikt menneske og deres historie.


Vi ønsker oss en nasjonal dag for å minnes og hedre alle berørte av trafikkulykker.


Opprette egne lokale støttegrupper for alle involverte ( søsken, foreldre, barn, skadde, etterlatte, pårørende og først på skadested. )


Bidra til lokale eller nasjonale kampanjer og markeringer.Hvordan bli støttemedlem?


Stiftelsen har en egen konto du kan gi en gave til: 1822.65.37321Hvis du skulle ha andre ting du kan bidra med som for eksempel gaver til loddsalg eller du vil være med å sponse oss på andre måter kan du ta kontakt med styrets leder Renate på telefon 97563287 eller på mail til renate@evidastiftelsen.no.

Våre støttespillere

Vi er glade og stolte over å kunne si at Hamars kuleste capsbutikk er med og støtte oss for en trafikksikker fremtid! #FDD Store har et stort utvalg i capser og her kan du lage din helt egen caps. Sjekke ut hjemmesiden deres: www.fddstore.no eller facebooksiden deres

Vi er så stolte og takknemmelige for denne supre jentegjengen som velger å støtte oss :) Disse tar på seg diverse oppdrag for å finansiere russebussen sin og gir noe av overskuddet til oss samtidig! :) DET står det respekt av! <3 

Mammur reklame hjelper oss å trykke våre flotte refleksvester! :)

Jeg er stolt av å kunne presentere vår nyeste støttespiller! En ungdomsbedrift som selger superfine produkter med refleks. Tryk på logo og sjekk ut facebook-siden dere. Evidastiftelsen ønsker dere masse lykke til!"Vi er en ungdomsbedrift på Storhamar VGs og består av 6 ansatte. Vi jobber med å fremme sikkerhet for barn og unge. Produktene våre har refleks i seg og er med på å redusere risikoen av å bli påkjørt med 85%."